Men heeej




Hemma efter träning och andra dagen på college. Tar det superlugnt i soffan med Jokki. Imorn drar vi ut på vägarna igen! Match lördag, söndag. Tillbaka måndag kväll. Missar alltså ytterligare två skoldagar. Känner mig som fotbollsspelare på heltid. 
 
Skaffade amerikanskt nummer idag och gjorde årets tabbe. Skrattar fortfarande när jag tänker på det. Ska berätta.
 
I kassan står två killar. Jag ger mitt kort till den ena när jag ska betala abonnemanget och han drar det i kortläsaren. Efter säger han nånting med "no, .." men jag hör inte resten av meningen. Samtidigt räcker den andra killen fram någon grön liten plastgrej som jag verkligen inte alls ser vad det är. Min hjärna tolkar detta som att, jaha kortet funkade inte i vanliga kortläsaren så detdär gröna är nån annan grej där jag ska dra mitt kort. (fyfan vad dum jag känner mig när jag skriver detta). Så, puckolinnea sträcker fram sitt kort och ska dra det i dendär grejen.
Det var INTE en kortläsare. Det var en förpackning med såna där mintpastiller som smälter på tungan ni vet? Han ville bara bjuda mig på en sån!!!
 
Okej man kanske inte är beredd på att telefonkillen ska göra så, men Seriöst. Jag försökte läsa mitt kort i en mintpastillförpackning.